Notice: Trying to get property of non-object in /home/kapljuba/public_html/templates/corporate_response/vertex/responsive/responsive_mobile_top_bar.php on line 50
  • reg.
Srijeda, 30 Studeni 2016 19:05

Zajedno u božićnoj humanitarnoj akciji za "Kap ljubavi"

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Volonteri duhovno humanitarne Udruge Kap ljubavi već dugi niz godina radosno daruju svoje vrijeme, trud i dobru volju u dugoj i nemilosrdnoj borbi protiv siromaštva. Njihov rad sigurno ne bi bio toliko plodonosan bez silne podrške dobrih ljudi koji ih svesrdno pomažu.

Nažalost, velik je broj socijalno ugroženih obitelji koji se svakodnevno bore s najstrašnijim egzistencijalnim problemima što guše život dostojan svakog čovjeka. Zbog toga je svaka ispružena ruka itekako bitna. Podršku je i ove godine pružio trgovački centar Prodex u Tomislavgradu. Budući da smo zakoračili u advent, vrijeme zajedništva i darivanja, Prodex je sve svoje kupce pozvao na solidarnost izloživši kutiju za potrebite. U kutiju koja će biti izložena od 1. do 23. prosinca, mogu se ostavljati dobrovoljni prilozi, hrana te ostale potrepštine svake obitelji.

 

U Udruzi ističu veliku, bratsku zahvalnost spomenutomu prodajnome centru ali i svim ljudima dobre volje koji će se sigurno odazvati i ovoj božićnoj, humanitarnoj akciji.

Ivana Ćurić/Tomislavcity

Pročitano 1678 puta
Super Admin

Božji Blagoslov

 

Naša Adresa:
Stjepana Radića b.b.
80240 Tomislavgrad, HBŽ
Federacija B i H
Radno vrijeme:
Pon. - Pet. 08 do 15 h, ukoliko nije
na vratima naznačeno drugačije!
Uključili smo još više terenskog rada, subotom nismo u uredu!

Iz Statuta

Udruga je osnovana da djelom i životom članova svjedoči kršćansku vjeru i djelotvornu ljubav prema svim ljudima , a pogotovu onima u nevolji.
Ciljevi djelovanja Udruge su:
-     svjedočiti svoju vjeru ljubavlju prema bližnjemu;
-     pružiti pomoć ugroženima kao što su :stare osobe, bolesnici, invalidi, nemoćnici,     
ovisnici, osobe koje žive na rubu ljudskog dostojanstva i svima kojima je potrebna     
bilo  kakva stručna ili materijalna pomoć.  

Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter