Notice: Trying to get property of non-object in /home/kapljuba/public_html/templates/corporate_response/vertex/responsive/responsive_mobile_top_bar.php on line 50
  • reg.
Utorak, 20 Veljača 2018 12:33

Priča don Davora

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Često puta kad treba nešto napisati riječi zastanu u grlu!Teško je neke priče staviti na papir,ispričati...Često puta htjeli ne htjeli bivamo "uvučeni"u te neke priče!Evo i ovaj put želimo Vas "uvući"u priču koju smo danas saznali od don Davora ,župnika u Drvaru i B.
Grahovu!Ovo je priča o malenom Ivanu,dječačiću koji je rođen(carskim rezom) prije 18.dana!Nakon porođaja mama je zavrsila u bolnici s embolijom pluca!Ivana cuvaju tata i baka!Tata ,inace uposlenik pilane(trenutno ne radi) i obitelj je u teskoj situaciji!Nas mali carić(ipak je rođen carskim rezom),nema brace i sestara!Prije Ivana ova obitelj je izgubila dvoje djece!Jednu bebicu majka je izgubila (spontani ),a druga bebica umrla je u Mostaru u bolnici mjesec dana nakon rođenja!Obitelj je trenutno u teskoj situaciji i don Davor nas je zamolio da im pomognemo!A svi znamo da se uz Bozju pomoc i u zajednistvu puno toga moze napraviti!Našem dječačiću trebaju pelene,bebimil 1,robica,dekice,flašice,hig.proizvodi,caj od komoraca protiv grceva),krevetic,kosara za bebu...Svi koji zelite pomoci malenom Ivanu,molimo Vas javite se u inbox ili nas kontaktirajte na 034 354 420 ,kako bi izbjegli nagomilavanje pojedinih stvarcica i kako bi obitelj opskrbili onim najpotrebnijim!Hvala Vam od srca!Vjerujte Ivan ce Vam zahvaliti time sto ce jednog dana postati(ako Bog da),pošten i vrijedan mladic!Imamo iskustva!Imali smo mi jednog Ivana ,ciju smo obitelj "malo pogurali"da se izvuku iz krize!Danas je taj Ivan vrijedan,zaposlen mladic i obitelj ne treba pomoc!Neka nam ova prica o nasim deckima bude poticaj!Jer DOBRO SE DOBRIM VRAĆA,zar ne?
OBAVIJEST!!! Obzirom da je dosta portala(bez našeg znanja), prenijelo vijest o akciji za malenog ,javljaju se ljudi sa svih strana, iz Švedske , Austrije... U dogovoru s fra Đokom i don Davorom Klečinom odlučili smo ipak pustiti račun za uplatu donacija.Obitelji našeg Ivana ćemo pomagati koliko bude trebalo, a sve što se od navedenog ne sakupi, kupit ćemo! Osim Ivanove obitelji u spomenutim župama dosta je potrebitih!
Naši žiro računi:Svi koji žele pomoći u radu i djelovanju duhovno humanitarne udruge „Kap ljubavi“ svoje donacije mogu uplatiti na dolje navedene žiro račune!
«POMOZI I TI ONOME KOJI NEMA».
Naši računi :»KAP LJUBAVI» Tomislavgrad-BiH:
Kod RAIFFAISEN BANK d.d. Sarajevo glavna filijala Mostar
Transakcijski račun:1610200033910037.
(za uplate iz inozemstva)
BENEFICIARY BANK:RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA
SWIFT CODE:RZBABA2S
ADDRES:ZMAJA OD BOSNE BB SARAJEVO BIH

Pročitano 2113 puta
Super Admin

Božji Blagoslov

VIOLETALjekarna Đivić Tomislavgrad

 

Naša Adresa:
Stjepana Radića b.b.
80240 Tomislavgrad, HBŽ
Federacija B i H
Radno vrijeme:
Pon. - Pet. 08 do 15 h, ukoliko nije
na vratima naznačeno drugačije!
Uključili smo još više terenskog rada, subotom nismo u uredu!

Iz Statuta

Udruga je osnovana da djelom i životom članova svjedoči kršćansku vjeru i djelotvornu ljubav prema svim ljudima , a pogotovu onima u nevolji.
Ciljevi djelovanja Udruge su:
-     svjedočiti svoju vjeru ljubavlju prema bližnjemu;
-     pružiti pomoć ugroženima kao što su :stare osobe, bolesnici, invalidi, nemoćnici,     
ovisnici, osobe koje žive na rubu ljudskog dostojanstva i svima kojima je potrebna     
bilo  kakva stručna ili materijalna pomoć.  

Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter