Notice: Trying to get property of non-object in /home/kapljuba/public_html/templates/corporate_response/vertex/responsive/responsive_mobile_top_bar.php on line 50
  • reg.
Utorak, 20 Veljača 2018 12:28

Djelić knjige vlč. Odilona

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dragi prijatelji , svi donatori udruge "KAP LJUBAVI" ! Hvala vam što ste uz "Kapljicu"!...Uz Božji blagoslov i Vašu dobrotu u svaki projektić koji započnemo ulazimo puni optimizma!Na današnji dan želimo s Vama podijeliti jednu pričicu, jedan dijelić knjige koju je napisao naš velečasni Odilon(sjećate se vlč.Odilona-"fratra afrikanca" koji je posjetio fra Đoku prošle godine).Svećenika koji se od fra Đoke razlikuje samo po boji kože.U svemu ostalom su jako slični! Ni jednog od njih život nije mazio.Na vlastitoj koži obojica su osjetili siromaštvo i neimaštinu! I obojica su svoj život posvetili ljudima u potrebi! Hvala im na tome..
Posebno ovim putem želimo zahvaliti i svima Vama dragi ljudi koji ste i koji ćete postati kumovi djevojčica u dalekom Beninu! Djevojčicama kojima tom svojom gestom ne poklanjate jednu napolitanku(spominje se u tekstu), pružate im šansu za bolju budućnost! Omogućujete im da jednog dana podijele puuno" napolitanki" nekim drugim djevojčicama kojima će životne priče biti možda još teže nego priče djevojčica iz sirotišta.Neka Vas Gospodin nagradi za sve što činite!
Želimo se zahvaliti svima Vama na strpljivosti i želji da postanete kumovi.Jučer smo dobili informacije i slikice za još sedam djevočica.Sve djevojčice imaju svoje kumove!Trenutno očekujemo informacije za njih još osam!Potpune informacije i fotografije djevojčica smo već poslali njihovim kumovima!Svi koji želite pomoći sirotištu u Beninu, kumstvom ili Vašom donacijom možete nam se javiti jer svaka pomoć je dobro došla! Svakako nemojte zaboraviti "zvrcnuti " broj 092 890 885! Znamo mi da to često i rado činite!HVALA VAM OD !p.s Josipa hvala na dijeliću knjige koju si s nama rado podijelila!
P.S.USKORO OČEKUJEMO PODATKE ZA JOŠ OSAM DJEVOJČICA KOJE TREBAJU KUMOVE-VJERUJEMO DA ĆE NAM SE U ŠTO SKORIJEM ROKU, UZ BOŽJU POMOĆ JAVITI I DOBROČINITELJI ZA OSTALE DJEVOJČICE!
HVALA VAM OD !

Pročitano 1041 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Veljača 2018 12:51
Super Admin

Božji Blagoslov

 

Naša Adresa:
Stjepana Radića b.b.
80240 Tomislavgrad, HBŽ
Federacija B i H
Radno vrijeme:
Pon. - Pet. 08 do 15 h, ukoliko nije
na vratima naznačeno drugačije!
Uključili smo još više terenskog rada, subotom nismo u uredu!

Iz Statuta

Udruga je osnovana da djelom i životom članova svjedoči kršćansku vjeru i djelotvornu ljubav prema svim ljudima , a pogotovu onima u nevolji.
Ciljevi djelovanja Udruge su:
-     svjedočiti svoju vjeru ljubavlju prema bližnjemu;
-     pružiti pomoć ugroženima kao što su :stare osobe, bolesnici, invalidi, nemoćnici,     
ovisnici, osobe koje žive na rubu ljudskog dostojanstva i svima kojima je potrebna     
bilo  kakva stručna ili materijalna pomoć.  

Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter